Til fjells med Getaround

Feb 28, 2023 2 minutters lesing
Ane @anegyll (foto: Maria Skogen)

Et reisebrev fra Ane

Jeg løper ut i yttergangen og snubler i sokkelesten, river opp døren til boden og griper etter snowboardet. Det har kommet et nytt lag med snø i natt og det eneste jeg har drømt om de siste dagene er pudder. Grünerløkka har akkurat våknet til liv og jeg ringer jentene: «pakk sekken, nå reiser vi».

Jeg har sett på utallige biler til salgs og vurdert om jeg skal skrape sammen noen månedslønner, men jeg har aldri følt at jeg trenger bil når jeg bor midt i byen, selv når jeg reiser på så mange utflukter som jeg gjør. Heldigvis finnes det gode alternativer for meg. Jeg flikker telefonen opp fra lommen og
scroller meg gjennom biler med skibokser i nærheten av meg. Et enkelt tastetrykk og jeg har bil hele helgen. Så enkelt det er, å gasse seg ut av byen og opp på fjellet med bare en finger.

Leiebil Oslo
På tur med Getaround

Jeg samler damene og vi fyller bilen med alt vi trenger og så kjører vi avgårde. Soundboks, beachflag, snowboards. Det er ingen tvil om at vi er på plass. Vi ringer Voss og ber de samle alle ski og snowboard-glade jenter, for nå blir det fest. En tur over fjellet, så er vi der. Deilig pudder, lange bakker, varme klemmer og kalde kinn. Bilen har tatt oss dit vi vil – nok en gang.

Ut på tur
(foto: Maria Skogen)


Vi fylles med fjelluft og gode minner for resten av livet. Så heldige vi er, som kan reise sånn på sparket. Tusen takk Getaround, for at dere gir oss muligheten til å oppsøke det vi elsker aller mest, så enkelt og raskt. En venn som aldri svikter.