Forstå hvorfor brukeren min har fått restriksjoner

Artikkel oppdatert ‪15/11/2021‬

For sikkerheten av våre brukere forbeholder vi retten til å sette restriksjoner på bruker på et hvert tidspunkt med full dømmekraft fra vårt team. ⚠️ Dersom din bruker er satt restriksjoner på vil alle nye brukere som du oppretter bli blokkert.

Restriksjoner kan være midlertidig eller permanente. Når vi begrenser en bruker vil vi normalt opplyse deg via en automatisk e-post. Denne e-posten forklarer om det er noe du kan gjøre for å løfte restriksjonene og hvilken grunn av de følgende tre restriksjonene som gjelder for deg:

1) Ubetalte beløp

Dersom du har ubetalte beløp på din bruker vil brukeren din bli satt restriksjoner på frem til dette er betalt. For å betale ubetalte beløp, gå til din bruker > “Dine Betalinger” > klikk på linken til å betale med kort. Merk at restriksjonene ikke løftes automatisk. Du vil måtte vente 2-3 virkedager for betalingen å nå oss, deretter kontakt oss for å be om at vi løfter restriksjonene.

2) Brudd på våre brukervilkår og retningslinger

Denne kategorien dekker et stort område scenarioer som inkluderer, men ikke er begrenset til, følgende eksempler:

Ikke møter våre krav til leietaker: I dette tilfelle vil du kun bli blokkert fra å leie som leietaker. Du kan fortsatt bruke Getaround som utleier.

Ha flere brukere. Av sikkerhetsmessige årsaker tillater vi kun en bruker per person. Dersom du har flere brukere, vennligst velg en og slett resten. Deretter gir du oss beskjed ved å svare på e-posten du mottok da vi satte restriksjoner på din bruker. ⚠️ Dersom noen av dine brukere er blokkert av en annen grunn (dårlig adferd, osv.) vil du fremdeles ha restriksjoner selvom du har slettet de andre brukerne.

Uansvarlig eller respektløs oppførsel, som for eksempel:

  • Spørre leietaker om å betale for leieforholdet utenfor Getaround
  • Kansellere for mange leieforhold
  • Leie ut biler som er i farlig stand
  • Gi leietaker en bil som ikke er den som ble booket
  • Ikke følge leieforhold-avtalene (gjelder bare ikke-Connect-biler)
  • Gi falske dokumenter eller falsk informasjon i bilannonsen
  • Fornærme eller true en annen bruker eller Getaround-ansatt

3) Tillit og sikkerhet

Vårt sikkerhetsteam screener alle brukere for å oppdage eventuelle farer. For at vi skal kunne opprettholde effektiviteten av disse screenigtiltakene kan vi ikke gi ut detaljer om dem. Imidlertid om vi setter restriksjoner på din bruker på grunn av tillit- og sikkerhetsbekymring vil vi forklare deg i en e-post om du kan løfte restriksjonene ved å sende oss tilleggsinformasjon og dokumenter.

Var artikkelen til hjelp?