Slette kontoen min

Artikkel oppdatert ‪15/11/2021‬

For å slette kontoen din går du til Din konto > Kontoinnstillinger > Slett din konto. Når kontoen er slettet kan den ikke reaktiveres.

Hvis du bare ønsker å motta færre e-poster fra Getaround, kan du klikke på Din konto > Varslinger

Var artikkelen til hjelp?